Szűrés

A(z) S Pen kulcsszót tartalmazó cikkek

Samsung táblagép alkotáshoz, tanuláshoz és kikapcsolódáshoz

2020. április 17. -

A Samsung bemutatja legújabb stílusos és elérhető árú táblagépét, a munkához és kikapcsolódáshoz tervezett Galaxy Tab S6 Lite-ot. Nagyméretű kijelzőjével, vékony és kompakt kialakításával és a megújult S Pennel ideális akár jegyzeteléshez és kényelmes tartalomfogyasztáshoz is.

Tovább

Mesterművek mobillal

2019. október 8. -

Hey Reilly olyan festők klasszikus műveit gondolta és alkotta újra a digitális generáció számára, mint Van Gogh, Botticelli és Da Vinci. A divattervezőként és illusztrátorként is kiemelkedő művész Samsung Galaxy Note10+ okostelefon segítségével hozta létre a kizárólag digitális technikával készült „Mobile Masterpieces” (Mesterművek mobillal) sorozatát, amely a huszonegyedik századi közönség számára értelmez újra olyan ikonikus európai műalkotásokat, mint például Vermeer „Leány gyöngy fülbevalóval” című képe.

Tovább

Nagyon bejött itthon a Samsung Galaxy Note10 sorozat

2019. augusztus 25. -

Az idén 10 éves Samsung Galaxy sorozat legújabb tagjai, Galaxy Note10 sorozat magasabb eladási számokkal zárta az előrendelési időszakot Magyarországon, mint elődje, a Galaxy Note9 2018-ban. A gyártó legújabb csúcskészülékei augusztus 23-tól érhetők el a boltokban.

Tovább

A Galaxy Note10 szintet lépett a teljesítményben

2019. augusztus 8. -

A Samsung bemutatja a Galaxy Note széria legújabb tagját, a Galaxy Note10 okostelefont, amely elegáns formatervezéssel és páratlan teljesítménnyel érkezik annak érdekében, hogy a felhasználók minden pillanatból a lehető legtöbbet hozzák ki. A legújabb Galaxy Note a sokoldalú, kreatív felhasználóknak készült, akik mindig új kihívásokat keresnek.

Tovább